Succes pe linie al micilor fotbaliști ai Școlii Gimnaziale Nr 21 din Sibiu

 

VENI , VIDI, VICI

 

Succes pe linie al micilor fotbaliști 

ai Școlii Gimnaziale Nr 21 din Sibiu

          In perioada 10-12 aprilie 2024 , sala de sport din Saliste a găzduit etapa județeană a “Cupei Tymbark Junior.” la fotbal băieți din cadrul Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar ediția 2023-2024. Organizată într-un mod impecabil de către Școala Gimnazială  din Săliște sub conducerea domnului director Marius Boromiz, competiția a aliniat la start echipele câstigătoare ale fazelor municipale pentru categoriile U8 si U10 , acestea reprezentând școli din Sibiu, Mediaș, Dumbrăveni și Săliste.

          Competitia s-a desfășurat conform regulamentului stabilit cu etape eliminatorii , semifinale și finale. După meciurile disputate în grupe,  în urma punctajului acumulat echipele școlii noastre coordonate de prof. Sandina Răduț și Mihai Părău au ajuns în faza finală reușind să se impună la ambele categorii , devenind astfel campioane județene și obținând totodată calificarea pentru faza următoare a competiției , etapele zonale care vor avea loc in perioada 24-26 aprilie (U10 ) în Harghita și 26-27 aprilie (U8) în Covasna.

ONSȘ FOTBAL - CUPA TYMBARK JUNIOR” la fotbal pe teren redus este o competiție organizată de Federația Română de Fotbal și Maspex Romania, în colaborare cu Ministerul Educației (M.E.) ca parte integrantă a programului Olimpiada Națională a Sportului Școlar - Fotbal.Competiţia se adresează atât echipelor de băieţi, cât şi celor de fete şi este organizată în mai multe etape: faza pe şcoală, pe localitate, pe județ, zonală şi naţională.

Participă echipele unităților școlare din învățământul preuniversitar, forma de zi.

Succesul micilor fotbaliști vine la scurt timp după o altă performanță deosebită obținută de echipa de dans a școlii care a fost de curând premiată de Consiliul Județean Sibiu în cadrul Galei Performanței în educație pentru rezultatele remarcabile obținute în anul școlar 2022-2023 la concursurile naționale.

Le urăm mult succes în continuare tuturor.

 

Profesor Sandina Răduț





Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Inovație și creativitate în activitățile remediale

Basmele, ca exerciţiu de imaginaţie